Na enkele puike prestaties in de vriendschappelijke wedstrijden, nam SKS in deze eerste wedstrijd van de BvA een snedige start.Op links schoof Yves Mannaerts geregeld mee op, in het zog van Pauwels. Na 11 minuten werd zijn voorzet door Karim Boumohcine in één tijd binnen geduwd, 1-0.Een minuut later zendt Mannaerts de bal opnieuw voor doel maar de herneming van spits Jef Peeters stuit op de deklat. SKS is duidelijk sterker dan de bezoekers die zich kranig verdedigen, maar uitgesproken doelkansen blijven uit.Op het halfuur komt Wiekevorst, via een counter dicht bij een doelpunt maar doelman Tom Janssens tikt de bal in hoekschop.Na de rust volgt er onmiddellijk een doelkans die door de ingevallen Thomas Sels op rechts wordt ingezet, zijn voorzet wordt door Peeters gemist maar Kevin Pauwels is goed gevolgd en kan ongehinderd binnen toetsen, na vijftig minuten staat het 2-0.Vier minuten later stuurt Steffe Baeten op links Pauwels in de diepte en met een geplaatst schot maakt Pauwels er 3-0 van. De bezoekers komen nu ook af en toe opzetten maar Tom Janssens is meester in zijn doelgebied.Een kwartier voor tijd wordt de voorzet van Pauwels door een gehinderde Jef Peeters gemist, maar Kyle Van Den Broeck kan aan de tweede paal binnen schuiven, 4-0.Twee minuten later kan Jef Peeters op de linkse flank op snelheid doorgaan en schuift de bal onder de doelman tegen de netten, 5-0. Uiteindelijk worden de eindcijfers in de 82e minuut vastgelegd met een voorzet van Jef Peeters die door Thomas Sels fraai wordt aangenomen en de 6-0 laat optekenen.SKS: Janssens Tom, Van Mechelen Toon(46' Sels Gunter),Mannaerts Yves, Verhaegen Christoph, Laeremans Hans(63' Vercammen Sven), Van Grieken Marc, Baeten Steffe, Boumohcine Karim(46' Sels Thomas), Van Den Broeck Kyle, Pauwels Kevin, Peeters Jef.[i]Verslag Jef Peeters/SKS/ThalsFM.[/i]